fb

 

poslovi

 

webservis

 

pohvale

 

gm

 

izleti

 

tec

 

cat

 

kp

 

 

 

 

 

Student servis je djelatnost Studentskog centra putem koje se posreduje i omogućuje privremeno ili povremeno zapošljavanje i isplate redovnim studentima svih sveučilišta i veleučilišta u Republici Hrvatskoj. Zapošljavanje studenata organizirano je u Student servisu sa sjedištem u ulici Radmile Matejčić 5 na Trsatu u Rijeci. Djelatnici Student servisa posreduju između naručitelja poslova (poslodavac) i izvršitelja poslova (studenti) te vode evidenciju o pravednoj raspodjeli privremenih i povremenih poslova.

 

Nakon učlanjenja student može podizati ugovor/e za poslodavca/ce za koje radi i to na način da za svaku isplatu (plaću) mora podignuti novi ugovor kojeg poslodavac nakon izvršenog rada ispunjava, ovjerava i dostavlja na adresu Studentskog centra Rijeka, pp 298, Radmile Matejčić 5, na Kampusu ili student donosi sam na šalter Student servisa. U svrhu ubrzavanja procesa izdavanja računa poslodavci imaju mogućnost poslati ispunjene ugovore i putem faksa (051/ 452 - 135) ili mailom (studentservis@scri.hr), te zadražiti da im se na isti način dostavlja račun. U tom slučaju, nakon primitka računa, Student servisu je dovoljno poslati jednu kopiju ugovora.

 

Po obračunavanju ugovora poslodavac je račun dužan platiti u roku od 15 dana. Nakon plaćanja računa posredniku - Student servis zarada studenata automatski se uplaćuje na žiro račun studenta.

 

Prilikom učlanjenja studenti će od djelatnika Student servisa dobiti i korisničko ime i PIN pomoću kojih mogu pristupiti stranici (http://studenti.scri.hr/webservis/) gdje se može izraditi ugovor za zaposlenje bez osobnog dolaska na šalter Student servisa, te vidjeti sve uplate

 

Usluge Student servisa možete koristiti u:

- restoranu "Kampus", Radmile Matejčić 5

- restoranu "Index", Krešimirova 18, možete podignuti i predati ispunjeni ugovor, predati broj vlastitog žiro računa, podignuti PIN za pristup Web servisu, te podizati izgubljene x-ice.

 

Radno vrijeme Student servisa:

u restoranu "Kampus" (od ponedjeljka do petka):

- Izdavanje ugovora: od 8:00 do 15:30 sati

- Učlanjenje: od 8:00 do 15:30 sati

- Predaja ugovora za obračun: od 8:00 do 16:00 sati

 

u restoranu "Index":

- (od ponedjeljka - petka) od 8:00 do 16:00

 

 

Ugovor za rad i informaciju o zaradi studenti mogu dobiti putem interneta na:

https://studenti.scri.hr

 

Cjenik Student servisa može se pogledati na: http://www.scri.uniri.hr/obavijesti/2013/StudentServisCjenik.pdf

 

 

VAŽNA OBAVIJEST STUDENTIMA KOJI RADE POSLOVE POSREDSTVOM STUDENTSKOG CENTRA RIJEKA

Studenti, članovi Student servisa koji sami nađu posao, odnosno bez posredovanja Studentskog servisa Rijeka, u slučaju ne plaćanja računa od strane poslodavca sami za to snose odgovornost te mogu tužiti poslodavca kod nadležnog suda.

Ukoliko posao studentu pronađe Studentski centar Rijeka onda Centar solidarno odgovara za naplatu te po potrebi tuži sudu poslodavca koji nije platio račun.

 

NAPOMENA ZA POSLODAVCE!

Da bi poslodavac (naručitelj) moga koristit usluge Student servisa mora biti registriran u bazi Student servisa. Registracija se obavlja popunjavanjem obrasca Obavijest za registraciju naručitelja (ZA OBRT: http://www.scri.uniri.hr/studentservis/OBRT.doc ili ZA PODUZECE: http://www.scri.uniri.hr/studentservis/PODUZECE.doc) i dostavljanjem iste Student servisu.

 

Poslodavac ne mora sa Studentskim centrom tj. Student servisom sklapati poseban ugovor o pružanju usluga privremenog i povremenog zapošljavanja studenata već student nosi ovjeren tipizirani ugovor o djelu redovitog studenta, kojega poslodavac nakon izvršenog rada ispunjava, ovjerava i dostavlja na adresu Studentskog centra Rijeka, pp 298, Radmile Matejčić 5 ili student donosi sam na šalter student servisa.

 

 

Student servis Rijeka
Radmile Matejčić 5
PP 298
51000 Rijeka

Rukovoditeljica: Ljiljana Badurina

tel. (051) 584 - 506

fax. (051) 452 - 135

Šalteri student servisa u restoranu "Kampus":

tel. (051) 584 - 528; 529

fax. (051) 452 - 135

Šalteri student servisa u restoranu "Index":

tel. (051) 325 - 846; 847

fax. (051) 212 - 958

e-mail: studentservis@scri.hr